Wester Byggservice, ett företag man kan lita på!

Yes, nu har jag bestämt mig och redan vart i kontakt med hantverkare. Gäststugan har länge stått tom och aldrig blivit använd. När vi har gäster här så sover de ändå i något av våra gästrum,  gäststugan har egentligen aldrig använts av gäster. Det var några år då barnen var i tonåldern som de brukade ha kompisar över då var det i och för sig inte så mycket man fick se av dem. Men men nu bor de inte hemma längre och jag och Birgit har hela huset för oss själva. Snart är vi pensionärer och då känns det viktigt att vi har enskilda intressen så vi inte spenderar hela dagarna i knät på varandra. Jag har alltid tyckt om snickerier, jag jobbade för ett byggföretag under några år när jag var ung. Men vad gäststugan ska bli är ett snickeri, eller en snickareboa. Jag kontaktade Wester Byggservice, de har hjälpt mig med flera grejer i huset, bland annat när vi renoverade sovrummet och köket. Så självklart får de leda detta projektet också. De är aktiva som byggföretag i Kungälv, Ale och Partille bland annat. Man kan nästan säga att de har blivit hela familjens byggföretag, när min son byggde sitt hus så var Wester Byggservice en stor del av det. Och när dottern skulle bygga uteplats så var Wester också där och gjorde ett strålande arbete. Mitt och Westers projekt påbörjas snart, jag vill kunna stå där ute i vinter. Kanske göra några ljusstakar och underlägg i julklapp till vännerna kanske. Det är tur att jag har kontakt med Wester Byggservice, de förstår mig precis!