Åkerbo El & Måleri AB

Äntligen är det fredag, veckans bästa dag för då har man en ledig helg att se fram mot. Det har varit mycket nu med lägenheten som jag köpt så i ärlighetens namn har det väl blivit en del jobb även på lördagarna och söndagarna med att renovera. Nu är lägenheten klar så den här helgen blir det i alla fall till att vara ledig. Det sista som är gjort i lägenheten är att den har målats och tapetserats om och det gjorde jag inte själv utan jag anlitade en målare i Kalmar som jag känner mig nöjd med, och därför ville tipsa er som kommer in till bloggen om denne målare. Jag vände mig till ett företag som heter Åkerbo El & Måleri AB och det gjorde jag eftersom jag blev rekommenderad det här företaget av sekreteraren i vår bostadsrättsförening.  

Sekreteraren berättade att det här företaget har anlitats av flera som bor här och att dem som fått hjälp av Åkerbo El & Måleri AB uteslutande varit mycket nöjda. Nu med facit i hand kan jag sålla mig till den här skaran av nöjda kunder för jag har absolut ingenting att klaga över när det gäller det här företaget och hjälpen jag har fått av dem. Det är verkligen något jag tycker att alla som ska måla eller tapetsera om ska göra, nämligen att ta hjälp av professionella målare, och är det så att någon av mina läsare skulle behöva en målare här i Kalmar med omnejd så vill jag ge er tipset på det här företaget. Det var allt jag hade att ta upp med er i det här inlägget och jag hoppas att ni kommer att bli nöjda med hjälpen som ni kan få av Åkerbo El & Måleri om ni anlitar dem.