Stökiga hem eller städföretag

Känner lite att jag har fått nog av att städa. Det tar tid att göra och är otroligt tråkigt. Det värsta är att det känns som att jag måste lägga så mycket tid på det och då det inte blir att jag gör det så blir allt annat lidande också. Jag kan inte bjuda hem någon spontant eftersom det ligger saker överallt och är alldeles dammigt. Och jag vet att jag borde hålla efter det bättre, men det går inte, orkar inte, det är bara sådan jag är. Har faktiskt seriöst tänkt på om jag skulle ta och anlita ett städföretag här i Hallstahammar istället. Överlåta ansvaret helt och hållet så att jag slipper göra det alls själv. Känns faktiskt väldigt lockande.

Då skulle jag kunna börja bjuda hem folk lite mer spontant också än att jag ska behöva planera in det flera veckor i förväg för att jag ska hinna med att städa allting som jag behöver. För det är så mycket som behöver göras då och om jag bara hade det rent lite mer jämt, från städningar som ett städföretag fixar så skulle det inte behövas så mycket förberedelser.

Städföretaget som jag har kollat på heter Style Service AB och de erbjuder hemstädning i Hallstahammar. Så antingen kan jag välja att få hjälp med städning en gång i veckan, en gång varannan vecka eller en gång var tredje vecka.
Vet faktiskt inte vad som är bäst. Kanske räcker med en gång varannan vecka, eller vad tror ni?