Våran nya pelletspanna

Det är tisdagsmorgon, av rutin slänger jag på mig min varma morgonrock och mina tjocka ulltofflor när jag vaknar. Det går några sekunder och jag är varmare än någonsin. Det är då det slår mig, min morgonrutin måste förändras. Jag får köpa en tunnare morgonrock och byta ut mina tofflor. I flera år har mina månar hemma i huset varit kalla och dystra och jag har fått värma upp det med hjälp av kaminen i stora rummet. Nu har allt förändrats för mig. I förra veckan så hade jag Forco Pelletsvärme och VVS HB här hemma, de installerade med hjälp av deras rörmokare en ny pelletspanna. Skillnaden är otrolig, jag kan styra värmen på egen hand och när barnbarnen kommer hit behöver de inte längre klaga på att de fryser. Forcos Pelletsvärme är ett företag som inte bara sysslar med pelletsvärmare, deras tjänster är omfattande och de agerar främst som rörmokare i Bromma, Järfälla och Vällingby och hjälper privatpersoner, som jag, och företag med deras problem med värme och vvs bland annat. Arbetsgången var exemplarisk och jag rekommenderar Forco om ni funderar på att installera en pelletspanna eller värmare, eller andra problem som kräver hjälp av en rörmokare. Jag har aldrig varit nöjdare och trivs otroligt bra med min nya investering. Jag fått dock ta och köpa ett par nya tofflor och en ny morgonrock. Sen är det komplett.  

Du gillar kanske också...