Ett effektivt sätt att skydda billacken

God eftermiddag, känn dig välkomnad till ett nytt rekommendationsinlägg. Dagens rekommendation är företaget Great Lack som jobbar med bland annat lackskydd i Skåne. Jag fick hjälp av det här företaget när jag sökte efter något som kunde skydda min lack på bilen lite extra.

I tidigare inlägg har jag skrivit mycket om bilar på grund av mitt stora intresse för det, jag vill kunna dela med mig av kunskaper och tips för att kunna bredda ert intresse och er vetskap när det kommer till bilar. Jag och frugan äger två bilar som jag får ta hand om hur mycket jag vill, jag vet av erfarenhet att lacken på bilar lätt kan ta skada från olika saker och därför vill jag kunna ta hand om bilens utsida så mycket det går. När jag läste om Great Lack och deras lackskydd i Skåne ville jag genast testa det och se om det var ett effektivt sätt att skydda billacken från skador. Jag började med att låta de ta hand om en av bilarna innan jag visste hur det skulle fungera, om det skulle vara effektivt skulle jag även låta de behandla den andra bilen. Jag åkte dit på min bokade tid för att lämna in bilen, jag blev trevligt bemött och de informerade mig om hur väl de skulle ta hand om bilen tills jag skulle se den igen. Eftersom behandlingen skulle ta några dagar fick jag en lånebil till ett rimligt pris så jag skulle slippa stå utan bil. Efter att jag hämtat ut bilen kunde jag verkligen märka hur deras lackskydd i Skåne var effektivt så jag lämnade in den andra bilen också. Idag står jag med två bilar med deras lackskydd och jag ångrar mig absolut inte över det beslutet. 

Du gillar kanske också...